Kingforce Sports Ltd.

Vad är skillnaden mellan segelbord och vindsurfing?

Släpp tid: 2022-12-05 15:36:33  träffar: 17

sailboarding och windsurfing: Varför finns det olikanamn på en singel samma sport?

. Vattnet.

-anågra månader efter att ha avslöjat sin innovativa uppfinning till världen, sa Darby att sailboarding seglar med en skillnad: du får all kul att hantera en snabb, lyhörd båt och ha kul med spill utan Arbetet med att rätta och rädda ut.

so segelbord är i själva verket det ursprungliganamnet på det vinu kallar Windsurfing. Saker har emellertid förändrats över tid. Sportens kärna. Är det det faktum att du rider på vinden eller det faktum att du seglar på ett bräde och inte i en båt?

in andra ord: handlar det om att surfa på vinden (vindsurfing) eller segla med ett typiskt bräde (segelboard \

boardailing)?

"windsurfer och vindsurfing: två ord som blev generiska"

När sporten byggde sin egen bransch, fanns detnågra försök att kräva ordet

windsurfer

som varumärke. Även om termen registrerades i USA inågra år förlorade det lagligt acceptans i många länder eftersom uttrycket ansågs vara för beskrivande.

&anågra år senare, registreringen slutade med att förlora validering i USA också .#

but Medan de juridiska tvisterna fortfarande var på gång föredrog deltagarna att använda segelboard och boardseglering för att beskriva sin favoritnya sport.

&no ville man få ett åtal från en företagsadvokat, så de undvek användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen av användningen Ord#windsurfer

(produkt:

/original vindsurfer

) och

winds Urfing(Företag: Windsurfing International).

WHUR,när tiden gick, föll orden inte längre giltiga. Windsurfing fans som stöder idén att vindsurfing är en rekreationssport som du gör med vind och vågor i alla vattendrag, medan segling ärnågot du gör med bara vind, till exempel i stängda vattenkroppar som sjöar.

"windsurfing tenderar att låta svalare på grund av den omedelbara föreningen med sin äldre bror, surfing.n"all du behöver är en mild bris och vatten.

interestingly, ordet

windsurfer

har problem i sig. Varför? Eftersom det används allmänt för att beskriva personen som vindar, men också hela utrustningen. Och det kan orsaka förvirring. Sanningen är att i dag är termen segling mindre använd och främst föredras av äldre segelboardåkare.n ochnästan alla förstår det.

by SurferToday

"" 

Tidigare: Vad surfar?

Nästa: Vilken mastdiameter ska jag välja?