Kingforce Sports Ltd.

Varför kallar vi en Windsurf -styrelse en Windsurfer?

Släpp tid: 2022-10-28 16:32:53  träffar: 27

it är en av de klassiska frågorna som har ställts i följd sedan tidens gryning. So, why is the windsurf board often called windsurfer?

"I'm rigging my windsurfer."

The sentence above sounds weird tonative andnon-native English speakers, but it' s vanliga bland vindsurfare och sjömän. ; t Windsurfer personen som vindar?

windsurfing: steg för steg till framgång.

--"as sporten växte, varumärkeskydd led"39; windsurfer

39; att stämma alla som skapade en liknande produkt och användenamnet.&#

so andra tillverkare beslutade att ringa sina brädor" 39; Sailboards,39; sporten""39; Styrelsens segling"

39; eller

"39; segelboarding' och deltagarna' Boardsailors."

39;

"&#in France&ett land snabbt att ta upp sporten#de var' Planches à voile' (segelskivor) och' veléplanchistes&(segelboardåkare).#&#&clearly, för en europeisk dröm om Kalifornien eller Hawaii, medan de seglar runt deras lokala reservoar,#"39; Windsurfing

"39; och--39; Windsurfer' Låter mycket svalare, sånamnen fastnade.&#&#as för hurnågot kan vara en sport och deltagare i en sport och ett varumärke, ja det"39; s precis hur det engelska språket utvecklas , intenödvändigtvis på grund av strikta regler, men mer hur det är använt. , Blixtlås, jet ski, hula"hoop, band

aid, kardborrband, yo

yo, popsicle och mernyligen google."&is där en officiell riktlinje eller ett korrekt sätt att hänvisa till Windsurf -brädet och#or segelbordssats ? Inte exakt&det varierar från person till person.#&similar förvirring omger orden#&sailboarding och vindsurfing#. Menar de samma sak?"

"&#a förenklad riktlinje&#"peter Davies, erfaren segelboardåkare och vindsurfingtränare, har också en personlig inställning till flera termer associerade med sporten.

n

here--39; s hans bidrag till att göra det enkelt att förstå:--

/39; windsurfer-

39; är ursprungligen ett varumärke och används vanligtvis för att beskriva utrustningspaketet:

 39; i39; m tar tag i min vindsurfer och går till en session.

39; Och det används också för att beskriva en person:

39; Jag är en vindsurfer, därför är jag,

39;understryker davies.

39; Windsurfing' ; används för att beskriva sporten som helhet:

39; i"&39; m går vindsurfing idag.#&39;#&#' windsurf' är den förkortade formen av vindsurfing och vindsurfer. Det har många användningsområden. Till exempel:' i' m går för en vindsurf,"

39;

"39; Windsurf -klasserna kommer att tävla idag,'' My Windsurf Board är en Jimmy Lewis Speed ​​Needle.'' Jag är en vindsurfinstruktör.'"

"' segel' är ettnamn skapat för att komma runt Hoyle Schweitzer -patentet. Det är också ett gammalt varumärke. För mig är det mindre coolt och används inte i tal så mycket som' vindsurfer.'&#&#&39; boardriding#&39; är ett annat försök att undvika användning av#&39; vindsurfing,#&39; förmodligen på grund av patentet.#&#"

39; boardhead"&39; ärnågon som är en vindsurfer, slutsatsen Peter Davies.#&in slutsats, varumärket Windsurfer blev samtidigtnamnet som gavs till Windsurf -brädet, hela Windsurfing Kit och personen som vindar.#-&by Surfertay#&

Tidigare: Är vingfolie säker?

Nästa: Vad är fördelarna med att surfa...